Home

Hieronder zie je een opbouw van het stramien van een home-template. Boven de vouw kan er worden gekozen voor: full-cover image1, column width image2 een tegelvorm3/toptakenvariant*. Dit is afhankelijk van het doel van de site. Een combinatie met beeld bovenin en daaronder een tegelvorm is ook mogelijk.

 

Daarna kan er vrij gekozen worden uit een bibliotheek van zgn. ‘contentstrips’. Deze kunnen naar eigen inzicht worden geplaats om zo een hierarchische opbouw van de homepage te waarborgen.

* hierbij gaat het waarschijnlijk om de basissite enschede.nl

Tegelvorm

Hieronder zie je een opbouw van het stramien van een home-template. in tegelvorm. Deze basis is ook in te richten voor een toptakenpagina. Er is gekozen voor widgets in 3 maten: groot met foto / medium met of zonder foto / klein zonder foto. Deze widgets zijn in basis lichtgrijs, maar kunnen naar eigen inzicht worden gestyled in rood of één van de secundaire kleuren.

Standaard vervolgtemplate

Hieronder zie je een opbouw van het stramien van een standaard vervolgtemplate met tekstveld. Een andere optie voor een vervolg-template zou bijv. een tegelvorm kunnen zijn. In dit geval is er sprake van een submenu aan de linkerzijde. Deze kan desgewenst ook weggelaten worden. De contentstrips kunnen ook hier naar eigen inzicht worden gebruikt (denk bijv. aan de maps-strip).